Wat ons bezielt

Wilt u eens weten wat die twee miljard mensen nu bezielt om te geloven in de God van het christendom? In de Barnabaskerk aan de Canadalaan in Apeldoorn zitten er op zondagmorgen zo’n vierhonderd.

kerkbank_960x600

Dat zijn heel verschillende mensen. Er zitten oude mensen in de kerkbanken, maar ook kinderen. Er zitten rijke mensen, maar ook mensen die wat minder bedeeld zijn. Er zitten mensen die hun leven lang elke zondag in de kerk hebben gezeten en er zitten mensen die de kerk pas ‘ontdekt’ hebben. Eén ding hebben deze mensen met elkaar gemeen: hun geloof in het evangelie van Jezus Christus. Dat geloof geeft hen houvast in dit roerige leven. Dat geloof helpt hen ook om wezenlijke vragen te beantwoorden, om verdriet te dragen en vreugde een plek te geven. Het is dàt geloof dat hen met elkaar en met de God van het christendom verbindt.

kruis_kleed

Nieuwsgierig? Wij nodigen u van harte uit om een dienst in onze kerk bij te wonen. Wij hopen dat u geraakt zult worden door de Bijbelse boodschap van Gods onvoorwaardelijke liefde voor ieder mens.