Onze diensten

De gemeente van de Barnabaskerk is een actieve gemeente. Dat zie je bijvoorbeeld aan het verenigingsleven en het grote aantal activiteiten. Voor kinderen, jongeren, vrouwen, mannen en ouderen is er van alles te doen, om te leren en om elkaar te ontmoeten. Verreweg het belangrijkste onderdeel van ons gemeente-zijn is de kerkdienst.

section_376x160_orgel

Elke zondag komen we twee keer samen. Voor ons is een kerkdienst een ontmoeting met God, een moment waarop we alle beslommeringen van dit leven terzijde leggen en onze aandacht vestigen op de God in Wie wij geloven.

En nu praktisch:

• De ochtenddienst begint om 10.00 uur en de middagdienst om 17.00 uur. Daarnaast zijn er kerkdiensten op de christelijke feestdagen en op bid- en dankdagen.
  • Ga je voor het eerst naar de Barnabaskerk? Het kerkgebouw vind je aan de Canadalaan 25 in Apeldoorn. De auto kun je aan de Canadalaan of één van de omliggende straten parkeren. Rechts achter het kerkgebouw is een fietsenstalling.
  • In de centrale hal van de kerk heet een gastvrouw of gastheer je welkom en maakt je desgewenst wegwijs. In de kerkzaal kun je zitten waar je wilt; er zijn geen gereserveerde plaatsen. In alle diensten wordt een beamer gebruikt en worden de teksten op een scherm geprojecteerd.
  • Een morgendienst duurt gemiddeld 1,5 uur. ’s Middags duren de diensten ongeveer een uur.
  • Voor de kleinste kinderen (0 tot 4 jaar) is er tijdens de kerkdiensten ’s morgens en ’s middags oppas. Op zondagmorgen is er kindernevendienst voor de kinderen uit groep 1, 2 en 3 van de basisschool.
  • Tijdens de middagdienst is er voor de kinderen uit groep 4, 5 en 6 van de basisschool een zondagsschool. Voor kinderen uit groep 7 en 8 is er een Bijbelklas.

U bent van harte welkom om een kerkdienst te bezoeken.
U kunt de kerkdienst ook meebeleven of achteraf beluisteren via KerkdienstGemist.nl.