Actie: Kom je bij me eten?

Samen eten, hoe gezellig is dat, met familie, vrienden, mooie gesprekken, je hebt tijd voor elkaar. In de komende tijd hebben we weer alle gelegenheid om bij elkaar te gaan eten. Laat de ander van je kookkunst genieten of ga lekker eens uit eten bij iemand die je niet of nog niet zo goed kent.

Dit project is bedoeld voor leden en betrokkenen van ICF Apeldoorn en de Barnabaskerk om de onderlinge band te ontdekken en te verstevigen. Uiteraard mag je ook bij bekenden gaan eten. Het is de bedoeling om voor de maaltijden een bijdrage te vragen. Deze bijdrage wordt gebruikt voor het werk van ICF. Het geld kan worden overgemaakt op rekeningnummer NL69RABO0373424272 van de diaconie Barnabaskerk o.v.v. ‘Kom je bij me eten‘.

Wil je weten wat er al aangeboden is? Klik hier voor het overzicht. Wil je ergens gaan eten en gebruik maken van een aanbod, stuur dan een mailtje naar komjebijmeeten@gmail.com.

Als je iets wilt aanbieden kun je hier ook naar toe mailen. Geef dan in de mail aan wat je wilt aanbieden, tegen welke prijs  per persoon en voor hoeveel personen. Je kunt ook de flyer invullen en inleveren in de doos in de hal van de kerk. Wij zullen aanbieders en gasten met elkaar in contact brengen.

Eet smakelijk alvast en veel gezelligheid gewenst!!